Cindy Aker

Mensen moeten het gevoel hebben dat er echt naar hen geluisterd is, dat ze snappen wat ze geregeld hebben en dat ze dat ook goed geregeld hebben.

Even voorstellen

Mijn naam is Cindy Aker. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na de opleiding Notarieel recht heb ik ook een opleiding Mediation gevolgd. Na 4 werkjaren in Amsterdam, heb ik 12 jaar op een kantoor in Almere gewerkt en 3 jaar in Andijk/Benningbroek. Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij het Alckmare Notariaat.

Ik woon samen met mijn man, 3 kinderen, een hond, twee konijnen en zes vissen. Het is een gezellig huishouden zo. In mijn vrije tijd sport ik graag. Voetbal is daarbij mijn favoriete sport: dat doe ik zelf en ik heb een seizoenskaart van mijn favoriete club. Maar ook fitness, hardlopen en tennis vind ik leuk. Als ik tijd over heb,  dan lees ik een thriller of een tijdschrift. Verder interesseer ik me in de (pedagogische) ontwikkeling van mensen. Wat heeft iemand gevormd tot wie hij is?

,,Als je weet dat je zaken goed geregeld zijn, dan geeft dat vaak rust''

In de loop van de jaren heb ik mij in zowel het familierecht als het onroerend goed gespecialiseerd. Het leuke van het vak? Dat is de combinatie van het contact met de mensen en het bezig zijn met juridische vraagstukken. Bij het Alckmare Notariaat staan we dicht bij de mensen, zijn we vriendelijk en gebruiken we normale taal, zodat onze cliënten zich op hun gemak voelen. Daarnaast regelen we de zaken goed.

Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel hebben gehad dat er écht naar hen geluisterd is. Dat mensen snappen wat ze geregeld hebben en weten dat ze het ook goed geregeld hebben. Als je weet dat je zaken goed geregeld zijn, dan geeft dat vaak rust.

Wij helpen u graag verder.

Wij nemen alle tijd voor u en uw wensen. We staan u op een zo vakkundig mogelijke manier bij.
Persoonlijk contact

Maak een afspraak en kom langs

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij laten ons niet meer verrassen

Gespecialiseerd

Alle notariële expertise onder 1 dak