Annemarieke Al

Steeds vaker bedanken mensen me voor mijn heldere uitleg en voor de tijd die ik voor ze neem. Dan is wat mij betreft mijn doel behaald.

Even voorstellen

Ik ben Annemarieke Al, geboren in 1981. In 2009 heb ik de studie Notarieel recht afgerond aan de Universiteit van Leiden. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij het Uitgeester Notariaat. Dat kantoor heeft zich opgesplitst en is deels in Alkmaar doorgegaan als Alckmare Notariaat. Je kan zeggen dat ik ben meegegroeid met het bedrijf.

In Limmen woon ik samen met mijn man en 2 dochters. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en ik wandel veel. Daarnaast hou ik van (lezen over) mode en huisinrichting. 

Ik interesseer me in de mens en in het verhaal erachter.

Het familierecht is mij op het lijf geschreven. Ik interesseer me in de mens en in het verhaal erachter. Daarnaast is het ondernemingsrecht iets wat al meer mijn interesse krijgt. Om onze cliënten te helpen en met een goed gevoel hun zaken te regelen geeft mij veel voldoening. Het Alckmare Notariaat is een eigentijds kantoor, waardoor iedereen zich snel op zijn of haar gemak voelt. Dat is belangrijk, want het zijn vaak lastige zaken die besproken worden.

Mensen bedanken me wel eens voor mijn heldere uitleg en voor de tijd die ik voor ze neem. Dan is wat mij betreft mijn doel behaald.

Wij helpen u graag verder.

Wij nemen alle tijd voor u en uw wensen. We staan u op een zo vakkundig mogelijke manier bij.
Persoonlijk contact

Maak een afspraak en kom langs

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij laten ons niet meer verrassen

Gespecialiseerd

Alle notariële expertise onder 1 dak