Alinda de Bruin

Ik ben trots op ons mooie team en op de manier waarop zij met de cliënt omgaan. Ook al is het vaak lastige materie, uiteindelijk blijft het allemaal mensenwerk.

Even voorstellen

Mijn naam is Alinda de Bruin. Sinds 2010 ben ik notaris bij het Alckmare Notariaat. Vanaf 2004 ben ik als notaris werkzaam in de regio. Om nu in de stad Alkmaar kantoor te houden, daar kan ik alleen maar ontzettend trots op zijn.

Ik woon in het mooie Alkmaar met mijn man, twee kinderen en twee Spaanse hondjes. Dat is ook waar ik mijn ontspanning vandaan haal. Wandelen in de natuur met mijn familie en mijn honden vind ik heerlijk.

We doen het niet voor onszelf, maar zetten onze cliënt op nummer één.

Als notaris kom je met veel mensen en bedrijven in aanraking. Voor mij is iedere zaak waaraan wij werken weer bijzonder. Ik ben trots op ons mooie team en op de manier waarop zij met de cliënt omgaan. Ook al is het vaak lastige materie, uiteindelijk blijft het allemaal mensenwerk. We hebben een mooi uitgebalanceerd team en kunnen iedereen helpen. Dat doen we dan ook graag!

Zelf ben ik thuis in alle notariële diensten. Met ondernemers denk ik persoonlijk graag mee om tot de beste keuze voor hun bedrijf te komen. Daar ligt ook een groot deel van onze kracht. We doen het niet voor onszelf, maar zetten onze cliënt op nummer één. Bij een notariskantoor wordt nog wel eens gedacht dat het een stoffige ruimte is met veel zware eikenhouten meubels. Dan wil ik u graag eens bij ons uitnodigen, want ons kantoor is helemaal van deze tijd.

Wij helpen u graag verder.

Wij nemen alle tijd voor u en uw wensen. We staan u op een zo vakkundig mogelijke manier bij.
Persoonlijk contact

Maak een afspraak en kom langs

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij laten ons niet meer verrassen

Gespecialiseerd

Alle notariële expertise onder 1 dak